Επικοινωνία: +30 2310 533 540 (08:30 - 17:00 GMT+3)

ACROLCAR Srl

Η εταιρεία

Η AcRolcar Srl ιδρύθηκε το 1986 ακολουθώντας την καλύτερη ιταλική επιχειρηματική παράδοση. Είναι η εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε το 1972 στον τομέα των ανταλλακτικών πρώτης χρήσης και aftermarket. Η εταιρεία βρίσκεται στο Τορίνο της Ιταλίας, από όπου προμηθεύει προϊόντα σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών και χειροκίνητων ρυθμιστών παραθύρων. Η γκάμα προϊόντων συμπληρώνεται με μια ποικιλία επιπρόσθετων ανταλλακτικών, όπως δεξαμενές πλυσίματος παρμπρίζ, κλειδαριές θυρών, χειρολαβές θυρών κ.λπ.

Σε μια εποχή που απαιτεί, ευελιξία και καλή οργάνωση, η ANCOMNET διασφαλίζει την εκπροσώπηση της AcRolcar για την Ελλάδα πιστεύοντας σε μια καλή συνεργασία με μια ενδιαφέρουσα προσφορά προϊόντων, έτοιμη να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της αγοράς.

Προϊόντα

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα σχεδιασμού χρησιμοποιώντας επιλεγμένα υλικά που ελέγχονται επιτόπου στο υψηλότερο επίπεδο. Η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητα είναι οι στόχοι της εταιρείας που στηρίζουν την ανάπτυξη κάθε είδους.
Οι δοκιμές της AcRolcar είναι οι πιο προηγμένες στον τομέα της. Η ποιότητα της AcRolcar είναι πιστοποιημένη με GLOBE σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008.

Παρουσίαση Βίντεο


ACROLCAR online product search

Κάντε κλικ εδώ και ξεκινήστε την αναζήτηση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν στην ιστοσελίδα της ACROLCAR Srl.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως να γίνετε διανομέας προϊόντων της ACROLCAR.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για να γίνετε διανομέας; Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή που να καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας σας και της αγοράς..