Επικοινωνία: +30 2310 533 540 (08:30 - 17:00 GMT+3)

GOOM Srl

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Goom Srl είναι μια νέα επιχείρηση στον τομέα των aftermarket ανταλλακτικών των οχημάτων και ειδικεύεται στη χονδρική πώληση ανταλλακτικών από καουτσούκ και μέταλλο για ιταλικά, ευρωπαϊκά και ασιατικά αυτοκίνητα. Η εταιρεία έχει σημαντική εμπειρία στις εισαγωγές και στις πωλήσεις διαφόρων τύπων ανταλλακτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εταιρεία προσφέρει χιλιάδες προϊόντα, ταξινομημένα σε περισσότερες από 50 ομάδες, τα οποία μπορείτε εύκολα να τα βρείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της GOOM.

Προϊόντα

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Το προσωπικό είναι σε θέση να διεκπεραιώσει όλα τα αιτήματά σας εντός 24 ωρών και μπορεί να σας παρέχει κάθε είδους υποστήριξη που χρειάζεστε.

ΤΑΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι μηχανογραφημένες, αυτοματοποιημένες διαδικασίες επιτρέπουν την αποστολή της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών και για έκτακτες ανάγκες, η εταιρεία μπορεί επίσης να εγγυηθεί μια ταχεία υπηρεσία που μειώνει τους χρόνους παράδοσης σε μία εργάσιμη ημέρα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα προϊόντα ελέγχονται τακτικά, διασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο επίπεδο ποιότητας και ομοιογένειας με το αρχικό προϊόν.

Goom online product search

Κάντε κλικ εδώ και ξεκινήστε την αναζήτηση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν στην ιστοσελίδα της GOOM Srl.
Όλα τα προϊόντα είναι επίσης διαθέσιμα και στο TECDOC.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως να γίνετε διανομέας προϊόντων της GOOM.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για να γίνετε διανομέας; Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή που να καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας σας και της αγοράς.