Επικοινωνία: +30 2310 533 540 (08:30 - 17:00 GMT+3)

Οι υπηρεσίες μας

Η Ancom δεν είναι απλώς άλλη μια εταιρεία στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Είναι ένας αξιόπιστος και ισχυρός συνεργάτης που μπορεί να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών. Εδώ δείτε τι μπορούμε να προσφέρουμε στη δικιά σας εταιρεία…

Εισάγετε Προϊόντα


Αποκλειστική αντιπροσώπευση των πιο αξιόπιστων ξένων εταιρειών στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Μαζί διαμορφώνουμε προτάσεις εστιασμένες στην ελληνική αγορά δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές επιχειρηματικές προτάσεις. Επιπλέον, διεξάγουμε έρευνα για προϊόντα ή υπηρεσίες που ενδιαφέρουν την εγχώρια αγορά.

Εξάγετε προϊόντα


Η Ancom είναι ο ιδανικός συνεργάτης για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που έχει σχεδιαστεί στρατηγικά για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Βρείτε νέους συνεργάτες


Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας είναι παντού! Ένα από τα κύρια καθήκοντα μας είναι να συνδιαμορφώσουμε και να αναπτύξουμε ένα δίκτυο συνεργατών, ανάλογα με τις ακριβείς ανάγκες των πελατών. Ένα σωστό δίκτυο πελατών και συνεργατών μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας


Μια προσέγγιση 360° στην επικοινωνία και το μάρκετινγκ. Η τεχνογνωσία μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Μέρος της δουλειάς μας είναι να προτείνουμε και να εφαρμόζουμε λύσεις για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Η Ancom βρίσκει την ισορροπία και την ευέλικτη στρατηγική που πρέπει να έχει μια εταιρεία στο σήμερα.