Επικοινωνία: +30 2310 533 540 (08:30 - 17:00 GMT+3)

Σχετικά με εμάς

Η αποστολή μας

Ένας συνδυασμός της παράδοσης και των καινοτόμων ιδεών, των στοιχείων του κλασικού εμπορίου με τις πιο μοντέρνες πρακτικές marketing.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ

Το ξεκίνημα

Η Ancomnet ξεκίνησε το ταξίδι της πίσω το 1967 στη Θεσσαλονίκη ως οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Μιχαήλ Λαζόπουλο. Αρχικά εξειδικεύτηκε στις εισαγωγές και πωλήσεις φίλτρων αυτοκινήτων, τρακτέρ και βαρέων οχημάτων καθώς και άλλων ανταλλακτικών και αναλώσιμων αυτοκινήτων.

Νέα διοίκηση

Το 1980 η νέα γενιά της οικογένειας μπαίνει στην εταιρεία αποφασισμένη να την οδηγήσει σε νέα μονοπάτια ανάπτυξης. Τα επόμενα χρόνια η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να κινείται προς την αποκλειστική αντιπροσώπευση καταξιωμένων παραγωγών και διανομέων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Στροφή στο Marketing

Η Νέα Χιλιετία βλέπει την Ancomnet να ανθίζει ενώ ενσωματώνει σύγχρονες λύσεις μάρκετινγκ ως μέσο για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών. Η εταιρεία αναλαμβάνει marketing projects που στοχεύουν σε ποικίλες γεωγραφικές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Βαδίζοντας στο μέλλον

Η Ancomnet είναι μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση. Υιοθετώντας σύγχρονες μεθόδους μάρκετινγκ, επικοινωνίας και στρατηγικής κινείται δυναμικά προς το μέλλον!

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Στην Ancomnet παραμένουμε προσανατολισμένοι στις βασικές αξίες που μας καθοδηγούν από την αρχή.

Εστίαση στον πελάτη

Οι συνεργάτες μας είναι στο
επίκεντρο κάθε εργασίας μας.
Γνωρίζοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πραγματικά εξατομικευμένες λύσεις.

Διαχείριση ποιότητας

Είμαστε περήφανοι για τις εταιρείες που εκπροσωπούμε, διασφαλίζοντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα στον κλάδο.

Διαφάνεια

Οι πολιτικές που επιλέγουμε είναι σαφείς και επιτρέπουν τη δημιουργία μακροχρόνιων και έμπιστων σχέσεων με τους συνεργάτες μας.


εΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!