Επικοινωνία: +30 2310 533 540 (08:30 - 17:00 GMT+3)

EGRO

Η εταιρεία

Η EGRO κατασκευάζει και διανέμει συμπλέκτες για διάφορες εφαρμογές που περιλαμβάνουν φορτηγά, λεωφορεία, αγροτικά μηχανήματα, γερανούς και βιομηχανικά μηχανήματα, καθώς και κινητήρες θαλάσσης.

Η μάρκα EGRO ιδρύθηκε το 1993 στις εγκαταστάσεις του Abadiño – Biscay και ξεκίνησε την δραστηριότητά της που είχε στόχο όχι μόνο να εδραιωθεί στην εγχώρια αγορά, αλλά και να αναπτυχθεί και σε άλλες αγορές του εξωτερικού. Σήμερα είναι παρούσα σε πέντε ηπείρους, σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, επιδεικνύοντας υπηρεσίες ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών.

Το 2011, μεταφέρθηκε στην Ortuella – Biscay σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, πράγμα που συνετέλεσε σημαντικά στο να κάνει ένα μεγάλο άλμα στην ποιότητά της.

Μέσα στη γκάμα περιλαμβάνει δίσκους και συγκροτήματα συμπλέκτη, δίσκους φρένων,  ρουλεμάν καθώς και ολοκληρωμένα κιτ συμπλέκτη συμβατά για κορυφαίες μάρκες οχημάτων όπως για παράδειγμα: DAF, EBRO Nissan Motor Ibérica, IVECO, Leyland, MAN, Mercedes, Pegaso, Renault, Scania, Volvo, CASE -IH, Deutz, Fiatagri, Ford New Holland, JCB, John Deere και Massey Ferguson.

Είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη στον συμπλέκτη με στόχο να επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων. Κατασκευάζει συμπλέκτες κατά παραγγελία, στην περίπτωση μάλιστα ειδικών εφαρμογών προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη, εφαρμόζει συνεχείς βελτιώσεις ποιότητας τόσο στη διαχείριση όσο και στην κατασκευή προϊόντων.


Προϊόντα


Video Presentation


EGRO online product search

Κάντε κλικ εδώ και ξεκινήστε την αναζήτηση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν στην ιστοσελίδα της EGRO.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως να γίνετε διανομέας προϊόντων της EGRO.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για να γίνετε διανομέας; Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή που να καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας σας και της αγοράς.