Επικοινωνία: +30 2310 533 540 (08:30 - 17:00 GMT+3)

RIA WORLD ITALIA Srl

Η εταιρεία

Η Ria World Italia Srl είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007 από τον Tino Paggiaro, έναν άνθρωπο με ενεργή ενασχόληση στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας εδώ και παραπάνω από 45 χρόνια.

Η επιθυμία του Tino να συνδυάσει την παράδοση με την καινοτομία γέννησε την ιδέα του συνδυασμού του κλασικού λαμπτήρα πυρακτώσεως με την τεχνολογία LED smd για τον φωτισμό του εσωτερικού των πιλοτηρίων, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων και εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας.

Μέχρι σήμερα, η Ria World Italia Srl μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά σχέδια ή/και έργα που έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκαλούνται από τα ηλεκτρονικά των νέων αυτοκινήτων.

Προϊόντα

Εκτός από όλα αυτά τα έργα, γίνεται συνεχώς αναζήτηση για νέα προϊόντα, προκειμένου οι πελάτες της να τα προμηθεύονται πριν από τους ανταγωνιστές. Αυτό οδήγησε την εταιρεία σε πάνω από 1.000 κωδικούς προϊόντων.

Τα νέα είδη, πριν διατεθούν στην αγορά, ελέγχονται πάντα από τεχνικό προσωπικό. Η Ria World Italia srl, εγγυάται την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και παρέχει στους πελάτες της τεχνική υποστήριξη με πληροφορίες και λύσεις στα διάφορα προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν.

Συνέντευξη του CEO


Ria World Italia online product search

Κάντε κλικ εδώ και ξεκινήστε την αναζήτηση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν στην ιστοσελίδα της Ria World Italia Srl.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το να γίνετε διανομέας προϊόντων της Ria World Italia Srl.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για να γίνετε διανομέας; Η ομάδα ειδικών μας μπορεί να σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή που να καλλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας σας και της αγοράς.