Επικοινωνία: +30 2310 533 540 (08:30 - 17:00 GMT+3)

SIDAT Group

Η εταιρεία

S.I.D.A.T. Group. Η ιστορία της ξεκινά το 1990 σε ένα κτίριο περίπου 250 τετραγωνικών μέτρων στο Vinovo.

Η σύνθεση ικανοτήτων και εμπειριών σε ηλεκτρομηχανικά, ηλεκτρονικά και ανταλλακτικά κλιματισμού για οχήματα επέτρεψε στην εταιρεία να διευρύνει το όραμά της, ιδρύοντας την S.I.D.A.T., KRIOS για τη διανομή εξαρτημάτων κλιματισμού και την απόκτηση της επωνυμίας FISPA που είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τα προϊόντα με το logo της Fispa.

Οι διαφορετικές συμβάσεις αποκλειστικότητας με παγκόσμιους παραγωγούς πρώτου εξοπλισμού OE όπως η Bitron, η Freudenberg (MicronAir) και οι συμφωνίες με άλλους σημαντικούς συνεργάτες έφεραν στη S.I.D.A.T. GROUP σημαντική ανάπτυξη στην ιταλική και στη διεθνή αγορά. Αυτό προκάλεσε την ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων και δύο μετεγκαταστάσεις σε μεγαλύτερα κτίρια

Χάρη στην πολιτική υψηλής ποιότητας και την εστίαση στην εξυπηρέτηση πελατών η S.I.D.A.T. GROUP απέκτησε το πιστοποιητικό UNI EN ISO (9001:2000-9001:2008), έγινε S.p.A και άρχισε να είναι παρούσα στην Tec Doc, τη διεθνή βάση δεδομένων στο aftermarket.

Το 2016 γιορτάζει τα 25 χρόνια δραστηριότητάς της και κάνει ένα πολύτιμο βήμα προς τα εμπρός. Μετακομίζει σε μια νέα τοποθεσία άνω των 6.000 τετραγωνικών μέτρων και αναμένει νέες και σημαντικές προκλήσεις στο μέλλον!

Το 2020, η Sidat S.p.A. έλαβε την Αξιολόγηση Νομιμότητας, μια αναγνώριση που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει και να αναπτύξει ορισμένα ηθικά πρότυπα μεταξύ των εσωτερικών (εργαζομένων) και εξωτερικών (πελατών) μερών του οργανισμού (πελάτες, προμηθευτές).

Προϊόντα

Αποστολή & όραμα

Στόχος της είναι να γίνει ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής ανταλλακτικών, ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο πρώτος στόχος της και η εταιρεία είναι πλήρως δεσμευμένη στην επίτευξή του μέρα με τη μέρα: Όλα τα τμήματα της S.I.D.A.T. GROUP συνεργάζονται για να απαντήσουν άμεσα στα διάφορα ερωτήματα.

Αυτή η προοδευτική εταιρεία, είναι προσεκτική στις εσωτερικές και εξωτερικές ανάγκες, επικεντρώνεται στη βελτίωση της εξυπηρέτησης, την ακρίβεια, την αξιοπιστία και τη διεύρυνση της εμβέλειας για να μπορεί να αναπτύσσεται συνεχώς μαζί σας!

Παρουσίαση των προϊόντων της S.I.D.A.T.


SIDAT Group online product search

Κάντε κλικ εδώ και ξεκινήστε την αναζήτηση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν στην ιστοσελίδα της SIDAT Group.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως να γίνετε διανομέας προϊόντων της S.I.D.A.T.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για να γίνετε διανομέας; Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή που να καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας σας και της αγοράς.