Επικοινωνία: +30 2310 533 540 (08:30 - 17:00 GMT+3)

M&D Group

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Meat&Doria είναι η καλύτερη επιλογή για συστήματα φιλτραρίσματος και έγχυσης καυσίμου καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί μια εταιρεία με ισχυρά κίνητρα, η οποία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην Έρευνα και Ανάπτυξη και στις νέες τεχνολογίες. Η πρώτη της προτεραιότητα ήταν πάντα η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, από την παραγωγή έως τη διανομή. Ένα μικρό παράδειγμα αυτού είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα της διαθέτουν πιστοποίηση ISO. Η Meat&Doria εδρεύει στην Ιταλία, ωστόσο οι συνεργασίες της επεκτείνονται σε πολλές άλλες χώρες εντός και εκτός Ευρώπης. Το δίκτυο πελατών επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς, καθιστώντας τη μάρκα της Meat&Doria μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στον τομέα. Σε μια περίοδο αυξανόμενων αναταράξεων στο ανταγωνιστικό περιβάλλον, η ομάδα της Meat&Doria ψάχνει συνεχώς να βρει τους καλύτερους τρόπους για να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών.

Προϊόντα

Δύο παγκοσμίως αναγνωρισμένες μάρκες

Τα προϊόντα του Ομίλου M&D διανέμονται σε όλο τον κόσμο σε δύο διαφορετικές μάρκες. Η πρώτη είναι η Meat&Doria που χαρακτηρίζεται από μπλε συσκευασία και πολύ μεγάλη παράδοση στο aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η δεύτερη μάρκα είναι η Hoffer Products και είναι ευρέως αναγνωρισμένη από τις ανοιχτό πράσινο λεπτομέρειες στη συσκευασία του προϊόντος. Και οι δύο μάρκες υποστηρίζονται από διαφορετικές στρατηγικές μάρκετινγκ σύμφωνα με τους πελάτες και τις μοναδικές ανάγκες της αγοράς.

Συνέντευξη του CEO της M&D


Meat&Doria online product search

Κάντε κλικ εδώ και ξεκινήστε την αναζήτηση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν στην ιστοσελίδα της M&D Group.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως να γίνετε διανομέας προϊόντων της M&D Group.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για να γίνετε διανομέας; Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή που να καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας σας και της αγοράς.